HR-alustasarjat - H&R Cup-Kit - Volkswagen Jetta V Sedan
mobheader

H&R Cup-Kit - Volkswagen Jetta V Sedan

H&R Cup-Kit - Volkswagen Jetta V Sedan
Tuotenumero: HRA40261-1

H&R Cup-Kit - Volkswagen Jetta V Sedan

Soveltuu automalliin:

Volkswagen - Jetta V Sedan - Typ 1KM, 2WD, korkeintaan 1020 kg etuakselimassa. Vain autoihin, joissa etuiskunvaimentimen halkaisija 55mm.
Vuosimalli: 10/03>
Madallus edessä: 35
Madallus takana: 35

Huomioi seuraavat kohdat:

  • Jos tuotekuvauksessa mainitaan akselimassat, tarkasta nämä rekisteriotteesta: 1. akseli (etuakselimassa) ja 2. akseli (taka-akselimassa)
  • Autot, joissa on tehtaan sport-alusta, toteutunut madallus on ilmoitettua vähemmän.
  • Cup-Kit iskunvaimentimet: käytä alkuperäisiä pohjaanlyöntikumia , jousilautasta ja pölysuojaa ellei niitä ole mukana paketissa. Tarkista osien kunto ja vaihda uusiin tarvittaessa.
  • Riippuen moottorista, vaihteistosta, varustelusta ja autokohtaisista eroista, madallus voi vaihdella annetuista arvoista.
  • Ilmoitettu madallus on todettu H&R:n testiautossa. Riippuen autojen varustetasoista ja muista eroavaisuuksista voi madallus vaihdella ilmoitetusta. Valmistajan ilmoittamaa madallusta verrataan aina uuteen autoon.

H&R Cup-Kit-Sport alustasarja

H&R Cup-Kit -kiinteästi madaltava alustasarja on täydellinen valinta, kun haluat asentaa madallusjouset ja paremmat iskunvaimentimet. HR Cup-Kitissä yhdistyy erinomainen kompromissi urheilullisten ajo-ominaisuuksien ja ajomukavuuden välillä. H&R:n kiinteämadalluksisten Cup-Kit -alustojen vaimentimet ovat 30-60 mm vakiovaimentimia lyhyempiä ja niissä on lyhyempi ulosjousto. Näillä taataan riittävä jousen esijännitys ja joustoliike ilman pohjaamisvaaraa. HR-alustasarja on viritetty optimaaliseksi juuri sinun autoosi. Iskunvaimentimet valmistaa tunnetut vaimenninvalmistajat H&R:n vaatimusten mukaisesti.

Hinta: 726.00 €

Loppu varastosta Tilaustuote.
Toimitusaika 1-2 viikkoa.Toimituskulut 0 euroa yli 130 euron tilauksille.

Ostoskori

Modificars, Luukkaalantie 34, 36200 Kangasala
puh. 050 543 2393, sähköpostiosoite info(a)modificars.fi
Viimeksi päivitetty 2019-03-21 10:26:05  
Tietosuoja ja rekisterit-->