Modificars - Verkkokauppa - Alustanosat - Korkeussäädettävät alustasarjat - Bilstein
mobheader
 


Bilstein

Bilstein

Bilstein B14:n tekniikka on testattu moottoriurheilussa

Käyttö on tarkoitettu myös tavallista ajoa varten, mikä on yksi Bilsteinin eduista. Käyttämällä sekä maantieajon, että moottoriurheilupuolen kokemusten etuja, ovat Bilsteinin insinöörit kehittäneet tämän äärimmäisen tehokaan Bilstein B 14 PSS menetelmän.

Kyseisen menetelmän kierteellä varustettu runko antaa mahdollisuuden korkeussäätöön. Bilsteinin äärimmäisen tehokas invertoitu yksiputkiteknologia takaa tasapainotetut ajo-ominaisuudet ja ajamisen iloa joka tilanteessa!
Bilstein B16 PSS9/PSS10

PSS9/PSS10menetelmällä Bilsteinin kehitysosasto on saavuttanut ajo-ominaisuuksiin aivan uudenlaisen tason. Invertoidun yksiputkiteknologian ansiosta Bilstein B16 PSS9/PSS10 vastaa korkeatasoisiin haasteisiin.

Menetelmä hyödyntää kierteellä varustetun rungon korkeussäädön mahdollisuuksia sekä yhdeksän pykäläisen vaimennuksen tason. Niitä on testattu täyden mittakaavan kokeissa, joiden avulla on pystytty määrittelemään molempien suuntien vaimennusvaiheet. Asennuksen jälkeen ominaisuuksia voidaan helposti muuttaa kääntämällä alumiinista säätökahvaa. Näin saadaan joka tilanteeseen aikaiseksi huppulaatuiset ajo-ominaisuudet.

Asennuksen jälkeen iskunvaimentimen säätöä voidaan helposti muuttaa. Riippuen pyörä-/rengasyhdistelmästä (ei jousitettu massa) ja ajotilanteesta, käyttäjä voi asettaa Bilstein B16 PSS9/PSS10 yhdistelmän arvot omien vaatimuksiensa mukaan.

pic Alfa Romeo
pic Audi
pic BMW
pic Brilliance
pic Chevrolet
pic Chrysler
pic Citroën
pic Fiat
pic Ford
pic Holden
pic Honda
pic Hyundai
pic Lancia
pic Lexus
pic Lotus
pic Mazda
pic Mercedes-Benz
pic Mini
pic Mitsubishi
pic Nissan
pic Opel
pic Peugeot
pic Porsche
pic Renault
pic Seat
pic Skoda
pic Smart
pic Subaru
pic Suzuki
pic Toyota
pic Vauxhall
pic Volvo
pic Volkswagen

Ostoskori

Modificars, Luukkaalantie 34, 36200 Kangasala
puh. 050 543 2393, sähköpostiosoite info(a)modificars.fi
Viimeksi päivitetty 2019-06-18 10:45:31  
Tietosuoja ja rekisterit-->