Autonhoitotuotteet | Tilaa autonhoitotuotteet Modificarsilta
mobheader
 


Autonhoitotuotteet

Autonhoitotuotteet autosi parhaaksi. Verkkokaupastamme löydät sopivat autonhoitotuotteet niin ammattilaisille kuin harrastajille: autoshampoot, maalipinnan puhdistusaineet ja Collinite-autovahat. Myös autonhoitoon liittyvät tarvikkeet kuuluvat valikoimiimme: vanneharjat, pesusienet ja mikrokuituliinat.

Pyrimme varastoimaan jatkuvasti Collinite-autovahoja, puhdistusaineita, autoshampoita ja kaikkia verkkokaupassamme olevia tarvikkeita. Meiltä saat autonhoitotuotteet heti varastosta, ilman pitkäksi venyviä tehdastilauksia.

Suomen oloihin soveltuvat autonhoitotuotteet

Autovahojen kirjo on laaja ja markkinoilla on monenmoista autovahaa tarjolla. Jos autonhoito ei ole ollut ennen tuttua, menee helposti sormi suuhun vahoja valittaessa. Yksi vahamerkki on kuitenkin ylitse muiden: Collinite, joka on myös paras autovaha Suomen koviin olosuhteisiin. Kiinteä, eli kovavaha 476s voitti mm. Auto Express -lehden vahatestin, ollen ainoa viiden tähden vaha. Toinen Collinite-autovahojen testivoittaja on pastamainen 845 Insulator Wax. Tämä vaha korjasi potin kun Auto Express -lehti testasi autonhoitotuotteet vuonna 2011. Kolmas vahatyyppi Colliniten tuoteperheessä on 915 Marque D´Elegance, joka kestää kovia olosuhteita ainutlaatuisen carnabau-koostumuksen ansiosta. Kyseinen tuote on myös hieman helpompi levittää ja kiillottaa kuin 476s.

Collinite-autovahat Puhdistus- ja pesuaineet Autonhoitotarvikkeet
Ostoskori

Modificars, Luukkaalantie 34, 36200 Kangasala
puh. 050 543 2393, sähköpostiosoite info(a)modificars.fi
Viimeksi päivitetty 2018-04-19 12:58:21  
Tietosuoja ja rekisterit-->