Modificarsin verkkokaupasta laaja valikoima madallusjousia nopeilla toimitusajoilla.
mobheader
 


Madallusjouset

Madallusjouset

Tilaa laadukkaat Euroopassa valmistetut madallusjouset edullisesti netistä. Voit maksaa myös osamaksulla. Madallusjouset on yleensä ensimmäinen tapa parantaa auton ulkonäköä ja ajo-ominaisuuksia. Modificarsin verkkokaupasta löydät madallusjousia moneen makuun. Suurin osa madallusjousista on suunniteltu toimimaan vakioiskunvaimentimien kanssa.

Madallusjousilla ajo-ominaisuudet uudelle tasolle

Korin kallistelu vähenee. Autosi on helpompi hallita ääritilanteissa ja myös ajettavuudesta tulee makeampaa kuin ajettaessa vakioautolla. Madallusjousilla lasket autosi korkeutta, jolloin autosi ulkonäkö muuttuu "traktorista" sellaiseksi kuin sporttisen auton kuuluu olla.

Alustan korkeus on tehtaalta lähtiessään yleensä melko korkea. Valmistaja tahtoo jättää maavaraa, että autolla pytyisi ajamaan pahimmissakin olosuhteissa. Laadukkailla madallusjousillamme autosi tulee 10-50mm kohti maanpintaa, ja näin alemmaksi siirtynyt painopiste tekee samalla autostasi tukevamman ajettavan ja paremman näköisen.

Halvoilla ja heikkolaatuisilla madallussarjoilla on kuitenkin moni hyvä auto pilattu. Jouset menee poikki, menettää ryhtinsä jo vuodessa jne. Tällaisiin sarjoihin emme sekaannu vaan tarjoamme taatusti toimivat brändit madallusjousimarkkinoille.

Eibach G&M H&R Vogtland ST-Suspension
Ostoskori

Modificars, Luukkaalantie 34, 36200 Kangasala
puh. 050 543 2393, sähköpostiosoite info(a)modificars.fi
Viimeksi päivitetty 2019-06-18 10:45:31  
Tietosuoja ja rekisterit-->