Iskunvaimentimet | Tilaa Iskunvaimentimet Modificars.fi:stä
mobheader
 


Iskunvaimentimet

Iskarit eli iskunvaimentimet tai heilahduksenvaimentimet vaimentavat auton jousien tarpeetonta liikettä. Ilman iskunvaimentajaa auton jousi pidentyy ja puristuu kasaan ja vapauttaa saamansa energian hallitsemattomasti. Jousi jatkaa edestakaista liikettä, kunnes kaikki liike-energia on käytetty. Ilman toimivia iskunvaimentimia auton ajaminen ja hallinta muuttuisi erittäin haastavaksi.

Valitse iskunvaimentimet oikein

Iskunvaimentimien on oltava sopivan jämäkät toimiakseen tehokkaasti. Pääsääntöisesti iskunvaimentimia on olemassa kahta erityyppiä: nesteiskunvaimentimia ja kaasuiskunvaimentimia. Kaasuiskunvaimentimissa on nesteen lisäksi paineistettua kaasua. Kaasuiskareissa oleva kaasu estää öljyn vaahtoutumista. Jos iskunvaimennin joutuu kovalle rasitukselle, vaahtoutuminen heikentää iskunvaimentimen toimintaa ja vaimennuskykyä.

Vaimennuskykynsä menettäneet iskunvaimentimet aiheuttavat erilaisia oireita, renkaat kuluvat epätasaisesti, silmämääräisissä tarkasteluissa olet havainnut runsaasti vuotoja. Jousitus lyö pohjaan ajaessasi epätasaisella alustalla ja ohjattavuus kärsii. Auto jää pomppimaan töyssyjen jälkeen. Kuulostaako tutulta? Silloin on viimeistään aika vaihtaa iskunvaimentajat. Pidä siis huolta, että iskunvaimentimet ovat hyvässä kunnossa.

Valikoimassamme on kaksi markkinoiden laadukkainta iskarimerkkiä, Saksalainen Bilstein ja Hollantilainen Koni.

Bilstein Koni Pohjaanlyöntikumit/pölysuojat
Ostoskori

Modificars, Luukkaalantie 34, 36200 Kangasala
puh. 050 543 2393, sähköpostiosoite info(a)modificars.fi
Viimeksi päivitetty 2019-06-18 10:45:31  
Tietosuoja ja rekisterit-->