K&N-vapaavirtausilmansuodattimet. Vapaampi virtaus, korkeampi teho.
mobheader
 


K&N-ilmansuodattimet / vapaavirtaussuodattimet

K&N-ilmansuodattimet

K&N-ilmansuodattimet. Parempi virtaus, suurempi teho

Ilmansuodattimen aiheuttamalla virtausvastuksella on suora yhteys moottorin suorituskykyyn ja polttoaineen kulutukseen. Kun asennat K&N-vapaavirtaussuodattimen, sinun ei koskaan tarvitse vaihtaa sitä uuteen, ja voit olla varma, että autossasi on maailman paras ilmansuodatin. K&N on yhtiö, jolla on lähes 40 vuoden aikana kertynyt vertaansa vailla oleva kokemus ja tietotaito, sekä miljoonia tyytyväisiä asiakkaita.

K&N-filters on maailman eniten myyty vapaavirtaussuodatin. Aiemmin K&N-filtterit olivat sisäpiirin tuotteita, jotka olivat vain asianharrastajien ja kilpa-ajajien tiedossa. Nykyään K&N-suodattimet on tunnettu myös tavallisten autoilijoiden keskuudessa järkevänä vaihtoehtona paperisuodattimille. K&N suunnittelee ja valmistaa jokaisen suodattimen itse, taatakseen niiden laadun.

Yksin Suomessa heitetään vuosittain pois 40 täysperävaunurekallista kertakäyttöisiä ilmansuodattimia.
Nämä suodattimet heitetään kaatopaikoille ja polttolaitoksiin, joissa ne kuormittavat ympäristöä. Esimerkiksi Yhdysvaltain ympäristöministeriö (EPA) suosittelee pestävien ja uudelleenkäytettävien suodattimien käyttämistä. K&N valmistaa ainoastaan pestäviä ja uudelleenkäytettäviä ilmansuodattimia, tavoitteenaan lisätä tehoa ja vähentää ympäristön kuormittamista.

pic K&N-automallikohtaiset suodattimet
pic K&N-yleismalliset suodattimet
pic K&N 57i -ilmansuodatinsarjat
pic K&N-tarvikkeet suodattimille

Ostoskori

Modificars, Luukkaalantie 34, 36200 Kangasala
puh. 050 543 2393, sähköpostiosoite info(a)modificars.fi
Viimeksi päivitetty 2019-06-18 10:45:31  
Tietosuoja ja rekisterit-->