Modificars - Verkkokauppa - Toimitusehdot
mobheader

YLEISET TOIMITUSEHDOT

MODIFICARS -verkkokauppa voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. Sen vuoksi asiakkaan tulisi tutustua yleisiin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy yleiset sopimusehdot. Tilaus on valmis kun saat tilausvahvistuksen. Huomioi, että on asiakkaan omalla vastuulla, että henkilötiedot kuten nimi, sähköposti, ja osoite täsmäävät.

Maksaminen

MODIFICARS -verkkokaupassa maksaminen on mahdollista seuraavilla maksutavoilla:
  • ennakkomaksu tilisiirtona
  • käteinen (vain noutojen yhteydessä)
  • svea webpay -lasku
  • svea webpay -erämaksu
  • Bambora PayFormin tarjoamat osamaksut, verkkopankki- ja luottokorttimaksut
  • paypal
  • posti/rahtiennakko (maksetaan postiin tai matkahuoltoon tavaraa noudettaessa)

MODIFICARS:lla on oikeus muuttaa maksutapaa riippuen tuotteen luonteesta. Harvinaisempien osien, tehdastilausten kohdalla, voidaan vaatia joko osittainen tai kokonainen kauppasumman maksu etukäteen. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.

Toimitus

Toimitamme MODIFICARS -verkkokaupasta tilatut tuotteet vain Suomeen. Erikseen sovittaessa toimitetaan myös Suomen ulkopuolelle.

Toimituskustannukset suomen sisäisissä toimituksissa määräytyvät tuotteen ja maksutavan mukaan. Toimituskustannukset suomen sisäisissä toimituksissa näkyvät tilausta päätettäessä. Toimituskulut maksetaan tuotteen tilauksen yhteydessä.

Meillä ei ole vähimmäistilausmäärää.

Vaihto ja palautus

Tuotteillamme on täysi vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tavarana vastaanottamisesta. Vaihto- tai palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka:
  • on valmistettu asiakkaan tarpeen mukaan
  • on muunnettu asiakkaan tarpeen mukaan

Toimituksen viivästymistilanteessa otamme asiakkaaseen yhteyttä ja annamme uuden toimituspäivämäärän. Asiakkaalla on viivästystilanteissa oikeus valita, odottaako hän tuotteita vai peruuttaako kaupan.

MODIFICARS vastaa palautetun tuotteen rahti- tai postikuluista. Jos palautat tuotteen, täytä tämä palautuslomake ja lähetä se sähköpostiimme info@modificars.fi. Liitä palautuslomake tulostettuna myös lähetyksen mukaan! Palauta tuote vasta sitten kun olet saanut myyjältä ohjeet palautukseen. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa palautusohjeiden antamisesta lukien. Jos palautat tuotteen ilman ennakkoilmoitusta, veloitamme rahtikulut asiakkaalta, postin tai matkahuollon silloisen hinnaston mukaisesti. Hyvitämme kauppasumman palautus-lomakkeessa ilmoitetulle pankkitilille 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen. Mikäli maksussa on käytetty svea webpay palvelua, hyvitys maksetaan svea webpayn kautta.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla kiinni tuotteissa. Jos tuote on palautettu muuttuneena tai vahingoittuneena, mutta kuitenkin myyntikuntoisena, hyvitämme kauppasumman josta on vähennetty mahdollinen arvonalennus. MODIFICARS pidättää oikeuden arvioida tuotteen myyntikuntoisuuden ja jälleenmyyntiarvon.

Rajoitus ei koske viallisia tuotteita.

Palautus koskee ainoastaan tuotteita, jotka on ostettu verkkokaupastamme. Yritysten välisessä kaupassa ei ole palautusoikeutta.

Emme lunasta postiennakolla tai rahtiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Tuotereklamaatiot ja viallisen tuotteen palauttaminen

Mikäli tuote on viallinen tai vaurioitunut toimituksen yhteydessä, pyydämme reklamoimaan asiasta sähköpostitse info@modificars.fi. Emme vastaa käytössä tulleista kulumista tai siitä, että tuotetta on käytetty väärään tarkoitukseen.

Jos haluat palauttaa viallisen tuotteen lähettämällä sen meille, asiakkaan tulee ottaa tuotteesta kuva ja lähettää kuva saateteksteineen osoitteeseen info@modificars.fi ennen itse tuotteen lähettämistä. Näin vältyt lähettämästä tuotetta, jota ei mahdollisesti jostakin syystä voida hyväksyä palautettavaksi. Tämä on myös ympäristöystävällisempää ja saat mahdollisen palautusmaksun nopeammin.

Jos haluat palauttaa tuotteen postitse pakkaa tuote mahdollisimman hyvin välttääksemme kuljetusvauriot. Lähettäjällä on velvollisuus pakata tuote riittävällä hyvin. Hyvitys tuotereklamoinnista maksetaan takaisin samalla maksutavalla, jonka valitsit tuotetta ostaessasi. Hyvitys näkyy tililläsi 14 päivän kuluessa siitä kun vastaanotimme palautuksesi.

Kuljetusvauriot

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa haluamme, että otat meihin pikimmiten yhteyttä.

Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä annat suostumuksesi sille, että tallennamme tietosi ja käytämme kerättyjä tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti sekä tarjota sinulle haluamiasi palveluita. Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi rekisterissämme olevat henkilötietosi. Jos tiedoissamme on virheitä tai puutteita tai, jos ne ovat turhia, voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista. Tässä tapauksessa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@modificars.fi. Vakuutamme että keräämiämme tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittaistarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Asioidakseen verkkokaupassa asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias. Alaikäinen voi tehdä ostoksia vain huoltajan suostumuksella.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin ja siihen, että tuote saattaa olla loppuunmyyty.

Omistuksenpidätys

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle kunnes koko kauppahinta on kokonaan maksettu eikä tuotteen ostajalla ole oikeutta luovuttaa omaisuutta edelleen, liittää sitä muuhun omaisuuteen tai muutoin määrätä omaisuudesta omistajan tavoin.

Takuu

Takuutapauksissa noudatamme tuotteen toimittajan takuupolitiikkaa. Kilpakäyttöön myytäville osille ei myönnetä takuuta. Takuupalautuksista on sovittava aina etukäteen myyjän kanssa. Takuupalautuksen mukana on lähetettävä alkuperäinen ostokuitti tai kopio siitä.

Muut ehdot

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan toimituksen virheellisyydestä tai tuotteen virheellisestä asennuksesta aiheutuneita välillisiä vahinkoja. MODIFICARS ei ole vastuussa valmistajien sivuilla olevista tiedoista. Emme vastaa kirjoitusvirheistä sivuillamme. Jos asiakas pyytää tarjousta tuotteesta, on myyjältä saatu tarjoushinta voimassa yhden viikon.

Ylivoimainen este

MODIFICARS ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä TAI jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpi-teet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kaksi kuukautta, on sekä MODIFICARS:lla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Svea Webpay lasku ja erämaksu

Svean maksuehdoista voit lukea täältä!

Bambora PayForm

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bambora PayFormin verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora PayForm / Paybyway Oy. Bambora PayForm välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Bambora PayFormin kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 26,1 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 1697,15 eur (sis. korko 6 %, laskutuslisä 3,95 eur/kk, avausmaksu alk. 3 eur).

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan-laskulla tai osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi

Bambora PayFormin yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Ostoskori

Modificars, Luukkaalantie 34, 36200 Kangasala
puh. 050 543 2393, sähköpostiosoite info(a)modificars.fi
Viimeksi päivitetty 2019-06-18 10:45:31  
Tietosuoja ja rekisterit-->