Modificars - Verkkokauppa - Modificars - Svea-rahoitus. Maksa osissa omaan tahtiisi.
mobheader

Svea-rahoitus. Lasku tai erämaksu.

Maksa laskulla tai erämaksulla

Yhteistyössä Svea Rahoituksen kanssa tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa tilauksesi joustavasti sinun taloudellesi sopivaan tahtiin.

Oletko kyllästynyt monimutkaisiin monisivuisiin lainanhakuprosesseihin, jossa kysytään kaikki mahdollinen ja mahdoton? Jos olet, meillä on maksaminen yksinkertaista.

Tilausta tehdessäsi sinulta kysytään henkilötunnus, jolla järjestelmä tarkistaa, ettei luottotiedoissasi ole vakavia maksuhäiriöitä. Jos tiedot ovat kunnossa, on asia pihvi - Ei tarvetta sählätä työpaikka, ansio ym. nippelitietojan kanssa.

Maksa laskulla

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi Laskulla. Kun valitset maksutavaksi laskun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postilla viralliseen kotiosoitteeseesi. Laskun maksuaika on aina vähintään 14 päivää. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Mikäli maksut jäävät maksamatta, etkä ole sopinut kanssamme maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain säädösten mukaisesti.

Voit jakaa laskun kätevästi pienempiin kuukausieriin

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi Ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa laskulta vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa Ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Maksa osissa Erämaksulla

Erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Kun valitset maksutavaksi erämaksun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Voit valita sinulle sopivimman maksuajan verkkokaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Erämaksu tulee maksaa sovitussa maksuajassa. Tämä edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain eräpäivään mennessä. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen erämaksuluoton ehtoihin täältä: Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta https://www.kkv.fi/ tai luottosopimuksestamme. 

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysymyksiä Laskuun tai Erämaksuun liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme
09 4242 3330 (ark. 8-17) tai asiakasinfo@svea.fi.

Svea Ekonomi / Maksuratkaisut
Mechelininkatu 1 a
00180 Helsinki

Ostoskori

Modificars, Luukkaalantie 34, 36200 Kangasala
puh. 050 543 2393, sähköpostiosoite info(a)modificars.fi
Viimeksi päivitetty 2018-12-12 09:13:51  
Tietosuoja ja rekisterit-->