Modificars - Verkkokauppa - Ajankohtaisia uutisia ja uutuuksia Modificarsilta
mobheader

Ajankohtaisia uutisia ja uutuuksia Modificarsista

Tervehdys lukija! Olet saapunut Modificarsin nettisivujen uuteen blogiosioon. Tulemme päivittämään tänne kuulumisia uusien ja ajankohtaisten tuotteiden ja palveluiden tiimoilta.

11%-synttäriale
06.01.2018
Vietämme 11-vuotissynttäreitä ja juhlistamme sitä 6.1-7.1.2018 ajan 11% alennuksella kaikista tuotteistamme. Nyt kannattaa käyttää alennus hyväksi.
H&R-pulttijaonmuutosadapterit
13.01.2017
H&R-jaonmuutosadapterit Uutuustuotteena valikoimassa H&R-pulttijaonmuutosadapterit

Eikö lempparivannetta saakkaan haluamallasi pulttijaolla? Kuolaat yhden vannetyypin perään, mutta jakoja ei löydy? Ei hätää, H&R-jaonmuutosadapterit hoitaa homman. Lujasta alumiiniseaoksesta valmistetulla adapterilla saat kaipaamasi vanteen sopimaan autoosi. Turvallinen ja lujuustestattu H&R-adapteri on paras vaihtoehto muuttaa jakoa.
Widetrack-spacerit
03.11.2016
Widetrack-spacerit Uutuustuotteena valikoimassa Widetrack-spacerit ja adapterit

Widetrack-spacereilla ja vanneadaptereilla saat korjattua monissa autoissa olevan "tyyppivian": vanne on liian syvällä pyöräkotelossa. Auton pulleat kaaret tai itse levitetyt kaaret menevät totaalisen hukkaan kun uusia vanteita ei juuri näy pyöräkoteloiden sisältä. Widetrack-raidevälin levennyspalat on kehitetty korjaamaan tämä ongelma. Spacerit tuovat vanteen sinne minne se kuulukin - lokarinkaaren tasolle. Autosi näyttää pulleammalta ja tyylikkäämmältä. Widetrackien asennuksen jälkeen ei uusi pirssisi näytä enää kiikkustuolilta. Spacereilla saat myös lisää tilaa pyöräntuentojen ja renkaan/vanteen välille.
Enkei-vanteet päivitetty verkkokauppaan
21.01.2016
Enkei-vanteet Enkei-vanteet päivitetty verkkokauppaan. 2016 vuoden uutuusmallit ja vanhat tutut. Entistä edullisemmilla hinnoilla.

1950-luvulla perustettu Enkei aloitti toimintansa Japanissa nimellä "Enshu Keigokin Co. Ltd." eli vapaasti käännettynä "Enshun maakunnan kevytmetalli". Enkein tekninen osaaminen kehittyi lentokoneen osien ja moottorin alumiiniosien valmistuksessa. Tänä päivänä Enkei tunnetaan ensisijaisesti vannevalmistajana. Enkeillä on nykyään valmistuslaitoksia Japanin lisäksi Yhdysvalloissa ja Etelä-Aasian maissa. Vuosittain Enkei toimittaa yli 16 miljoonaa vannetta.
Japan Racing -uutuuksia - JR19, JR20, JR21 ja JR22
21.01.2016
Japan Racing vanteet Huippusuositun Japan Racing -vannebrändin laajaan valikoimaan on tullut taas uutuuksia. JR19, JR20, JR21 ja JR22.

Kun muutama vuosi sitten JR-vanteet saapuivat markkinoille, oli heti aistittavissa, että tästä tulee suuri menestys. Olemme alusta asti toimittaneet hurjan määrän vanteita ja vauhtia ei näemmä pysäytä millään. Tosin ei ole tarvettakaan :)

Tilaa siis ennakkotilauksena Suomen viralliselta maahantuojalta Japan Racing uutuusvanteet. Ei välikäsiä eikä monen mutkan kautta kulkevaa informaatiota. Suorinta reittiä euroopan keskusvarastolta kotiovellesi UPS:n toimittamana.
Poistotuotteita tarjouksessa. Hinnat jopa -50%
08.11.2015
Japan Racing vanteet Nyt pian ostoksille. Monia tuotteita vain muutama kappale varastossa. Hinnat voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää.
- Ajovaloja
- Vanteita
- Päiväajovaloja
- Takavaloja
- Bensasuuttimia
- jne...
K-Sport big brake -jarrusarjat
30.09.2015
K-Sport -jarrusarjat Vakioautossa monesti jarrut ovat heikko kohta, jos haluaa harrastaa myös rata-ajoa. Palojen vaihto ratkaisee osan ongelmista, mutta kovemmassa käytössä vakiojarrujen teho vain ei riitä. Myös vakiolevyjen lämpötila voi nousta liian suureksi. Kovista nopeuksista suoralla ei ole hyötyä, jos autosi ei pysähdy. Tässä tilanteessa apu löytyy K-Sportin big brake kit -isojarrusarjoista. K-Sportilta löytyy useaa eri kokoista jarrusarjaa, josta varmasti löytyy käyttöösi sopiva jarrusetti. Kaikki K-Sportin isojarrusarjat ovat mallikohtaisia ja sopivat ilman käytännön muutoksia. Levykoot 286mm, 304mm, 330mm, 356mm, 380mm, 400mm ja 421mm. Satulat 4, 6 tai 8-mäntäiset riippuen levykoosta ja sarjasta. Jarrusatuloiden väreinä oranssi, musta, punainen tai keltainen.
Tukkureiden ja tehtaiden saldot näkyvillä
05.09.2015
Olemme ottaneet ensimmäisenä verkkokauppana suomessa varastosaldonäkyvyyden myös tukkureiden saldoihin. Älä siis arvo onko oikeasti tuotetta saatavilla Suomesta vai meneekö tehdastilaukseen. Kaikkien tuoteryhmien kohdalla tämä ei vielä ole mahdollista tavarantoimittajien/tehtaiden toimintatavoista johtuen.

Tehtaan / ulkomaisen tukkurin saldot näet seuraavista tuotteista:
- Vogtland-alustasarjat ja jouset
- Simons-pakoputkistot
- Japan Racing -vanteet

Kotimaan tukkureiden saldot näkyvät:
- H&R-alustasarjat, vakaajat ja madallusjouset
- ST-Suspension -alustasarjat ja madallusjouset
- KW-alustasarjat, vakaajat ja tarvikkeet
- Eibach-alustasarjat, madallusjouset, vakaajat ja spacerit
- EBC-jarrupalat
- Powerflex-puslat
- ARP-pulttisarjat
- SFS-silikoniletkut
Toimituskulut 0 euroa!
16.07.2015
Tästä päivästä lähtien yli 130 euron tilauksille toimituskulut 0 euroa. Älä maksa kuljetuksista, maksa itse tuotteesta. Nyt voit maksaa myös verkkokaupassa Paypalilla. Voit maksaa tuotteesi myos Svea osamaksulla tai laskulla omaan tahtiisi, alkaen 15e/kk.
ST Suspension -coilover -alustasarjat - Made by KW
16.07.2015
ST-suspension coilover -alustasarjat ST-coiloverit mahdollistaa laajan korkeussäädön miedosta madalluksesta "tonttiin" asti. ST-coilisarjat on suunniteltu ja valmistettu KW automotiven tiukkojen laatustandardien mukaan KW:n insinöörien toimesta. Lopputuloksena huippulaatuinen ST:n korkeussäädettävä -sarja ja rutkasti maukasta ajodynamiikkaa kadulle. ST Suspension -korkeussäädettävien alustasarjojen iskunvaimentimissa käytetään kitkaa vähentäviä materiaaleja ja kromipintaista männänvartta lisäämään vaimentimen elinikää. ST tarjoaa kolmea eri sarjaa: ST X -korkeussäädettävät alustasarjat ST XA -korkeus- ja vaimennussäädettävät alustasarjat ST XTA -korkeus- ja vaimennussäädettävät alustasarjat camber-säädöllä
Vogtland korkeussäädettävät alustat
10.05.2015
Vogtland coilover -alustasarjat Vogtlandin korkeussäädettävät alustasarjat päivitetty verkkokauppaan. Uutuutena saatavilla myös vaimennussäädöllä. Lyömätön hinta- laatusuhde tekee Vogtlandin coiliseteistä ykkösvaihtoehdon alustasarjamarkkinoille.
Plasti Dip -kumispray ulosheittohinnoin
01.04.2015
plasti-dip -kumispray Plasti Dip -kumispray
Vain 9e/purkki. Monikäyttöinen, synteettinen kumipinnoite, joka sumutetaan spray purkista ja voidaan tarvittaessa kuoria irti kuivumisen jälkeen. Plasti Dip suojaa käyttökohteita kosteudelta, hapoilta ja hankaukselta sekä tekee niistä mukavan kumipintaisia, joista saa pitävän otteen. Se pysyy elastisena ja venyvänä, eikä halkeile kovassakaan käytössä. Käyttökohteita on tuhansia.
Japan Racing -vanteet päivitetty verkkokauppaan
26.02.2015
Japan Racing -alumiinivanteet Japan Racing -vanteet. Uniikkia tyyliä.
Viimeisimmät uutuusmallit Japan Racing -vanteista päivitetty verkkokauppaamme isojen kuvien kera. Mukana on myös ns. "sokealla jaolla" olevia vanteita, johon saat haluamasi pulttijaon. Pulttijako porataan toiveesi mukaan päävarastolla. Onko jo kaikki vannemallit keksitty? Japan Racing vastaa EI! Uudentyyppisiä uniikkeja alumiinivannemalleja monissa eri väreissä. Edullinen hintataso, nopeat toimitukset ja korkea laatu takaavat vanteiden suosion nyt ja tulevaisuudessa. Jos haluat erottua harmaasta massasta, tilaa meiltä Japan Racing -alumiinivanteet. Vanteet tarjolla yleisimmillä 4- ja 5-pulttisilla jaoilla. Kokoja 15-tuumasta 19-tuumaisiin. Heti kun Japan Racing -vanteet tuli markkinoille, brändistä tuli supersuosittu. Ylivoimaisesti suosituin toimittamamme vannemerkki. Brändin uniikki tyyli, monet eri värit, useat koot takaavat suosion nyt ja myös tulevaisuudessa. Toimitamme vanteet UPS-rahdilla toimituskuluitta suoraa asiakkaan antamaan osoitteeseen. Vannesarjaan sisältyy pultit/mutterit ja keskiösovitteet ilman lisäkuluja.
Silikoniletkujen hinnat tippuivat 15%
09.02.2015
silikoniletkut Silikoniletkut entistä edullisemmin. Laaja valikoima alipaineletkuja, supisteita, suoraa ja mutkaa.
Hylux-xenonsarjat entistä edullisemmin
22.01.2015
hylux-xenon Xenon-muutossarjojemme hinnat putosivat. Takuulla laadukkaat Hylux-sarjat alkaen vain 89e/sarja.
KW korkeussäädettävät jousisarjat uutuutena verkkokaupassa
22.01.2015
kw korkeussäädettävät-jousisarjat KW:n korkeussäädettävät jousisarjat ovat hyvä vaihtoehto madallusjousen korvaajaksi. Säädettävä jousisarja on myös huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin korkeussäädettävät alustasarjat ja silti saat nauttia KW:n laadusta. Korkeussäädettävillä jousisarjoilla saat hyvän budjettiratkaisun, jolla parannat autosi ulkonäköä ja ajettavuutta mukavuudesta tinkimättä.
H&R Monotube coilover -alustasarjat päivitetty verkkokauppaan
22.01.2015
HR coilover korkeussäädettävät alustasarjat H&R on TUV-hyväksyttyjen coilover-sarjojen alalla edelläkävijä, sillä tuotekehitys alkoi jo 1980-luvun loppupuolella. Monotube-tuotteissa yhdityvät laadukas, yksiputkinen kaasuiskunvaimennin, ylösalaisin käännetty rakenne sekä tarkasti suunniteltu jousi. Tuloksena loistavat ajo-ominaisuudet. Korkeussäädettävä alustasarja (Coilover) on lähtöisin kilpa-autoilusta. Yksilöllinen korkeussäätö mahdollistaa auton asennon säätämisen kuskin tarpeiden mukaan: ulkonäköä tai ajo-ominaisuudet. Vaihtoehtoja riittää kadulle, ratapäiville ja kilpa-alustoihin asti.
H&R-madallusjouset. Uutuudet nyt verkkokaupassa
22.01.2015
H&R Madallusjouset H&R-madallusjouset ovat ensimmäinen mahdollisuus H&R-alustatuotteiden laajassa valikoimassa. H&R-madallusjouset on suunniteltu siten, että niitä voidaan käyttää kunnossa olevien vakioiskunvaimentimien, sporttivaimentimien tai erityisesti H&R Cup-Kit-Rebound sport -vaimentimien kanssa. H&R-madallusjousien progressiiviset ominaisuudet parantavat autosi ajo-ominaisuuksia säilyttäen kuitenkin ajomukavuuden. H&R-madallusjouset parantavat myös autosi ulkonäköä.
KW:n korkeussäädettävät alustasarjat päivitetty verkkokauppaan
22.01.2015
H&R Madallusjouset Autonsa ulkonäköä ja ajo-ominaisuuksia voi kohentaa valitsemalla madallusjouset tai kiinteän madalluksen tarjoavan alustasarjan. Korkeussäädettävä Variant 1 -coiloversarja mahdollistaa auton madalluskorkeuden muuttamisen esimerkiksi kesä- ja talviajokausien välillä. Intohimoisen autoilijan kannattaa ehdottomasti valita KW:n coilover sarja Variant 2 (ulosvaimennuksen säätö) tai Variant 3 (ulos- ja sisäänvaimennuksen säätö). Säädettävyys mahdollistaa auton alustan virittelyn oman maun mukauseksi ja pienellä vaivalla voi löytää autostaan aivan uusia ominaisuuksia. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut inox-line -sarjat tarjoavat kestävyyttä korroosiota vastaan, mitä arvostaa erityisesti Suomen märissä olosuhteissa. Lisäksi vara/vaihto-osien saanti lisää coilover-sarjojen elinikää huomattavasti.
Ostoskori

Modificars, Luukkaalantie 34, 36200 Kangasala
puh. 050 543 2393, sähköpostiosoite info(a)modificars.fi
Viimeksi päivitetty 2019-05-17 12:00:31  
Tietosuoja ja rekisterit-->